Welcome to TLC Hosting & Web Design

Om mig

Om mig

Mit navn er Tommy Lundgren Chunprawat, dansker men med thailandsk hustru siden april 2009.
Jeg fik i 2005 to alvorlige blodpropper, en var i hjernen og en i benet, igen i 2006 fik jeg yderligere tre alvorlige i hjertet. Blodproppen i hjernen gjorde at jeg ikke kunne orientere mig, stave rigtigt eller bruge et tastatur mere.
For at prøve at genoptræne min hjerne købte jeg et dating program der skulle oversættes til de skandinaviske sprog da der kun var fransk, tysk, engelsk og alle de østeuropæiske sprog, efter et lille årstid var det gjort, og min hjerne var sådan nogenlunde til at arbejde med igen, og jeg havde nu fået smag for programering og da jeg jo siden 2003 havde haft mine egne massageklinikker som min daværende hustru styrede ville jeg lave en hjemmeside som var noget af det nye på det tidspunkt.
Jeg brugte Publisher og Powerpoint som var in og flot blev den da også. På et tidspunkt kontaktede en fyr ved navn Bjørn mig og tilbød at hjælpe med en mere moderned hjemmeside lavet i CMS, jeg takkede ja og han lærte mig med møje og besvær at bruge CMS systemet, og så var grundstenen til en lille IT virksomhed lagt og Tlchost.dk var en realitet.
i 2015 lærte jeg så at bygge en hjemmeside op med Artisteer og fint blev det.
Men i 2019 blev jeg tvunget til at lære hvordan joomla og wordpress fungerede grundet partner problemer som jeg tidligere har omtalt og det tog faktisk kun et par timer så havde jeg fundet fidusen og jeg bygger stadigvæk videre på det men allerede nu lavet nogle pragtfulde hjemmesider til nogle af mine klienter samt os selv.
På min side her kan man under galleriet se en del af de hjemmesider jeg har produceret, detsvære er mange skærmklippene gået tabt så jeg har kun få tilbage ud af de rundt 45 klienter jeg havde i 2013 og frem.
Skulle du være interesseret i en webside eller lidt mere info, så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig.

Venlig hilsen
Tommy Lundgren