Om mig

Mit navn er Tommy Lundgren Chunprawat, dansker men med thailandsk hustru.
Jeg fil i 2005 to alvorlige blodpropper hvoraf en var i hjernen og en i benet, igen i 2006 fik jeg yderligere tre alvorlige i hjertet. Blodproppen i hjernen gjorde at jeg ikke kunne orientere mig, stave rigtigt eller bruge et tastatur.
For at prøve at genoptræne min hjerne købte jeg et dating program der skulle oversættes til de skandinaviske sprog da der kun var fransk, tysk, engelsk og alle de østeuropæiske sprog, efter et lille årstid var det gjort, og min hjerne var sådan nogenlunde til at arbejde med igen.
Jeg havde nu fået smag for programering og da jeg jo siden 2003 havde haft mine egne massageklinikker som min daværende hustru styrede ville jeg lave en hjemmeside som var noget af det nye på det tidspunkt.
Jeg brugte Publisher og Powerpoint som var in og flot blev den da også. På et tidspunkt kontaktede en fyr ved navn Bjørn mig og tilbød at hjælpe med en mere moderned hjemmeside lavet i CMS, jeg takkede ja og han lærte mig med møje og besvær at bruge CMS systemet, og så var grundstenen til en lille IT virksomhed lagt og Tlchost.dk var en realitet.
I 2017 gled en kunde på trappen i en af mine klinikker, og jeg tog ham ind på mit kontor for at sikre mig at han ikke var kommet til skade, hvilket han bedyrede han ikke var. Han fik set mine servere og spurgte til dem og jeg svarede at jeg lejede servere i Danmark men at jeg planlagde at syarte mine egne servere op når jeg fandt en der kunne hjælpe mig igang.
Det kunne han da han arbejde med servere til hverdag, så som sagt så gjort og serverene kom op at køre, mine klienters hjemmesider flyttet over, Sådan.
Detsvære havde jeg nogen tid forinden fået den kedelige nyhed at jeg havde lungeemfysem og den overlever man ikke i så mange år, så jeg spurgte ham om han kunne tænke sig at overtage Tlchost kvit og frit hvilket han sagde ja til og jeg lovede at hjælpe til hen ad vejen.
Det viste sig at "Han" har en personlig attitude som ikke er foregentlig med normale mennesker, han går fuldstændig amok og taler grimt hvis ting ikke går efter hans hoved eller man ikke lige gør det på hans måde.
Dett gav sig tydeligt udslag da en gammel klient i november 2019 kontaktede mig og spurgte om jeg kunne oprette hendes domæne og hjemmeside igen hvilket jeg sagde ja til.
Jeg meddelte "Ham" om det og sagde jeg sendte ham de fornødne papirer når jeg modtog dem fra Danmark. 1 uge efter ringede han og spurgte til dem og jeg fortalte de lige var kommet og at jeg havde betalt for domænenavnet for klienten.... SÅ gik "han" helt amok i telefonen og meddelte mig at jeg skulle fandeme bare holde mig væk fra Tlchost og at jeg havde ikke en skid med det at gøre mere da det nu var hans.
Jeg sagde til ham at vores samarbejde hermed var forbi med øjeblikkelig virkning så skreg han igen og sagde at så slettede han alle vores hjemmesider, som sagt som gjort borte var de på under 5 minutter. så jeg lejede nye servere i Danmark og dermed genoptog han krigen helt ubegrundet, Det viste sig at han havde stjålet alle vores brugernavne og passwords såvel til firma som privat, dem brugte han til at logge sig ind på DK-Hostmaster med min hustrus brugernavn og password og overførte (stjal) 2 af vores firma hjemmesider til hans navn.
3 dage senere SMS'ede han mig og bad mig holde mig væk for ellers ville der falde brænde ned.
Alt er anmeldt til politiet som kategorisere det som IT kriminalitet, dokumentfalsk og identitetstyveri og at han vil blive sigtet for dette, hvornår det sker vides ikke.
Jeg har nu Tlchosting.dk og tilbyder min hjælp med jeres nuværende eller kommende hjemmesider

Jeg kan kun på det kraftigste fraråde at man benytter hans firma, rager man uklar med ham overføre han dit domæne til hans navn hvis ikke det allerede er det, det er jo nok en undersøgelse værd.
Jeg nævner hverken "Hans" navn eller firma offentligt men man er velkommen til at få disse ved en personlig henvendelse.